Këto janë rregullat e suksesit – VIDEO E DOBISHME

      Comments Off on Këto janë rregullat e suksesit – VIDEO E DOBISHME

Ndoshta është zë që sillet brenda teje por mos ia vë veshin, mos u merr me të, eja, le të nisemi!Të gjithë të suksesshmit kanë pasur vetëbesim, ndryshe nuk do të mund të bënin as edhe një hap para. Bota po të pret, eja, çohu!

Makina që shndërron shishet e birrës në rërë – VIDEO

      Comments Off on Makina që shndërron shishet e birrës në rërë – VIDEO

DB Export Beers është kompania që e ka krijuar këtë makinë rëre. Në këtë makinë i vendosni shishet e thata të birrës të cilat pastaj thërrmohen dhe shndërrohen në zëvendësim të rërës.

I kaloi namazi, e ndëshkoi veten dhe fitoi – VIDEO E DOBISHME

      Comments Off on I kaloi namazi, e ndëshkoi veten dhe fitoi – VIDEO E DOBISHME

Një grua kujdesej shumë që ta falte rregullisht namazin, porse një ditë prej ditësh i kaloi namazi pa dëshirën e saj.U brengos aq shumë, saqë filloi të ndiejë dhimbje dhe shtrëngim në zemër nga meraku.

Këto janë çelësat për Pendim – VIDEO

      Comments Off on Këto janë çelësat për Pendim – VIDEO

Pra le të jetë qëllimi yt në rregull, dhe pendimi i mirë me sinqeritet2. Mbushja e Zemrës me dashuri ndaj Allahut subhanehu ue teala.