Ky muaj, eshte muaj i Bamiresise dhe muaj qe fal Mekatet – VIDEO

      Comments Off on Ky muaj, eshte muaj i Bamiresise dhe muaj qe fal Mekatet – VIDEO

Shumë shekuj më parë Zoti i gjithësisë dërgoi një melek të Tij tek tre persona, të cilët ishin prej beni israilve (hebrejtë e sotëm). I pari ishte i verbër, i dyti ishte qeros, kurse i treti kishte lebrozë. Të tre ishin shumë të varfër.

Kush është i obliguar ta agjërojë Ramazanin? – VIDEO

      Comments Off on Kush është i obliguar ta agjërojë Ramazanin? – VIDEO

“Sipas historisë islame dhe njerëzore e shoqërore, agjërimi ka qenë prezent që nga njeriu i parë, mirëpo mënyra ka ndryshuar. Këto janë me rregulla islame të profetit, meqë ai ka treguar në mënyrë praktike se si të agjërohet”.

Jonida Vokshi në Tapetin e Kuq – VIDEO

      Comments Off on Jonida Vokshi në Tapetin e Kuq – VIDEO

Moderatorja e njohur e “Digitalb” Jonida Vokshi ka pasur momentin e saj prej ylli teksa ka mundur të parakalojë në Tapetin e Kuq të Festivalit të Filmit në Kanë.

Aktorja e njohur ndalohet në aeroportin e Brazilit, shkak viza e saj – VIDEO

      Comments Off on Aktorja e njohur ndalohet në aeroportin e Brazilit, shkak viza e saj – VIDEO

Holland Roden është ndaluar në aeroportin Sao Paulo-Congonhas të Brazilit, pasi asaj iu tha se viza e saj ishte e pavlefshme. Aktorja 32 vjeçare ishte në rrugën e saj për të marrë pjesë në një konventë kur ajo u ndalua nga autoritetet të cilët e kanë mbajtur atë dhe agjentin… Read more »

Ramush Haradinaj e fillon sezonin veror – VIDEO

      Comments Off on Ramush Haradinaj e fillon sezonin veror – VIDEO

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, këtë fundjavë e ka lënë anash ecjen nëpër bjeshkë. Ai ka zgjedhur që kohën e lirë ta kalojë në deti, duke e bërë sefte për këtë vit. Haradinaj në publik njihet edhe si një prej politikanëve shqiptar që i kushton më së shumti rëndësi aktiviteteve… Read more »