Category Archives: Lajme

Sami Luta: Në këtë ditë u dëshmua pafajsia jonë

      Comments Off on Sami Luta: Në këtë ditë u dëshmua pafajsia jonë

Pas daljes nga burgu dhe takimit me familjarët, Sami Luta u shpreh shumë i emocionuar në lidhje me këtë moment. “Është një gëzim për familjen. Me këtë ditë të sodit u dëshmua pafajësia jonë. Edhe njëherë gjithë shqiptarëve që na përkrahën, merita është e tyre”, tha Sami Luta.