Category Archives: Bota

Humaniteti C.Ronaldos, Dhuroi 1.5 Milion Euro Për Iftar Në Palestinë

      Comments Off on Humaniteti C.Ronaldos, Dhuroi 1.5 Milion Euro Për Iftar Në Palestinë

Disa media te huaja kryesisht të lindjes kanë shkruar që Ronaldo ka vendosur të dhuroi 1.5 milionë euro në muajin ramazan për palestinezët.Ky lajm ka marrë dheun,shumë mysliman e kanë falënderuar Ronaldon për këtë gjest të jashtëzakonshëm.Më poshtë mund ta shihni atë ku disa vite me parë ishte fotografuar edhe… Read more »

Çfarë i ndodh trupit në 30 ditët e Ramazanit – LEXO

      Comments Off on Çfarë i ndodh trupit në 30 ditët e Ramazanit – LEXO

Në Ramazan, myslimanët agjërojnë çdo ditë nga mëngjesi deri në mbremje një muaj të tërë. Këtu do të paraqiten disa informacione interesante në lidhje me atë që ndodh në trupin tuaj gjatë këtyre 30 ditëve të Ramazanit. Ndryshimi në Fazën 1 (Dita 1, Dita 2) Në ditën e parë të… Read more »

Ramazani dëshmon forcën tënde – LEXO

      Comments Off on Ramazani dëshmon forcën tënde – LEXO

Unë nuk kam mundësi të jem i kujdesshëm me faljen e namazeve me xhemat, sidomos në namazin e sabahut; kur ja, me të ardhur Ramazani dhe ky iluzion menjëherë shuhet e largohet. Ti e gjen po të njëjtin person të rregullt në xhami dhe merr pjesë në namazet me xhemat,… Read more »

Komentimi i ëndrrave – LEXO

      Comments Off on Komentimi i ëndrrave – LEXO

Komentimi i ëndrrave,ëndrrat jan 3 llojesh: Ibn Sirin 1.Endrrat djallëzore Janë ëndrrat e sugjeruara nga djalli me synimin për ta trembur njeriun, për ta shqetësuar shpirtin ose për ta dëshpëruar atë. Si shi kimi në ëndërr i rrëzimit nga një vend i lartë ose i skenave me tur bullira dhe… Read more »

Sadakaja e 360 nyjave të trupit – LEXO

      Comments Off on Sadakaja e 360 nyjave të trupit – LEXO

Falënderimi i takon Zotit të botëve, paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi më të nderuarin e të Dërguarve, Muhamedin, mbi familjen e tij dhe mbi shokët e tij. Ai që dëshiron ta japë sadakanë e qindra nyjave të trupit, le të njihet me një namaz të çmuar me anën… Read more »

Mos u sill kurre keq me prinderit – LEXO

      Comments Off on Mos u sill kurre keq me prinderit – LEXO

Allahu xh.sh. thotë: “Zoti yt ka dhënë urdhër të prerë, që të mos adhuroni dikë tjetër përveç Tij dhe që të silleni mirë ndaj prindërve. Nëse njërin prej tyre, ose që të dy, i ka kapluar pleqëria nën kujdesin tënd, atëherë mos u thuaj atyre, as “uf”, as mos u… Read more »