Author Archives: admin2

Familja Halimi numëron ditët e fundit në banesën që jetojnë me qera (Video)

      Comments Off on Familja Halimi numëron ditët e fundit në banesën që jetojnë me qera (Video)

Familja Halimi në Çairçankë numëron ditët e fundit në banesën që jetojnë me qera. 5 anëtarët e kësaj familjeje rrezikojnë të mbeten në rrugë, pasi tashmë 5 muaj nuk e kanë paguar qeranë. Shtëpia me qera ku ata qëndrojnë dhe gjithçka ndodhet në këtë hapësirë është krejtësisht e huaja. Në… Read more »

Lajmi i madh për vizat sapo erdhi

      Comments Off on Lajmi i madh për vizat sapo erdhi

Edhe Republika e Kosovës sikurse çdo shtet tjetër i Ballkanit Përendimor, të gëzojë mënjeherë lëvizjën e lirë dhe pa viza. ka thënë eurodeputeti. Në një ambient festiv në „Shtëpinë e Industrisë“ në Vjenë, Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri organizoi pritjen solemne me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë… Read more »

Arbër Ademi si “lëpirës” i mirë që je, të sugjeroj të lëpishë gishtin dhe hapësh faqen 99 të librit të vitit të dytë të gjeografisë!

      Comments Off on Arbër Ademi si “lëpirës” i mirë që je, të sugjeroj të lëpishë gishtin dhe hapësh faqen 99 të librit të vitit të dytë të gjeografisë!

Ministër Arbër Ademi… kurë ke lexuar herën e fundit o bur(r)ë… përpos horoskopit?! Ok, kuptoj që deputetët janë ata të cilët më pak kanë dëshirë dhe prirje si për politikë aqë edhe për lexim, por me që ti tani më je ministër…dot sugjeroja t’i hedhish një sy librit të Gjeografisë… Read more »

Punësimi në Gjermani, procedura e re zgjat vetëm 14 ditë – Mund të aplikoni me vetëm këto dokumente

      Comments Off on Punësimi në Gjermani, procedura e re zgjat vetëm 14 ditë – Mund të aplikoni me vetëm këto dokumente

Kushtet që duhen plotësuar për marrjen e vizës së punës kanë mbetur të njëjtat: punësimi në ndërtim ose gastronomi nuk kërkon as njohuri gjuhe e as njohuri profesionale. Kur rregullorja për Ballkanin Perëndimor hyri në fuqi, më 1 janar 2016, procedura për marrjen e vizës ishte e dyfishtë. Punëmarrësit shtronin… Read more »

Mos u habitni me Arbërin i ka ngja dajës që në 2001 udhëhiqte ARM kundër UÇK (FOTO)

      Comments Off on Mos u habitni me Arbërin i ka ngja dajës që në 2001 udhëhiqte ARM kundër UÇK (FOTO)

Se di pse po habiteni me Arbër Ademin!!! Nga babai nuk e di por nga dajallarët nëse ka ngja pak është tu marr masa Antishqiptare kur botërisht dihet se daja i tij Erduan Hasan në vitin 2001 bombardonte istikamet e UÇK-së pasi që i njejti ishte Epror i lartë në… Read more »

Komandant Malesheva jep detaje nga rra’hja e ish ministrave sllavomaqedonë (Video)

      Comments Off on Komandant Malesheva jep detaje nga rra’hja e ish ministrave sllavomaqedonë (Video)

Komandant Malesheva jep detaje nga rra’hja e ish ministrave të qeverisë bdi-vmro. Muhamet Krasniqi Secili politikan qe ka t boj me kurthin ..qe na bije n dore do te rrahet e do te dermohet nga cilido pjestar i grupit ton sote ju lumt djem se e kallxuat veten. Spiro Ristevskin… Read more »