Category Archives: Bota

A po tutesh prej vdekjes?! Ja çfarë thotë Allahu në Kuran – VIDEO

      Comments Off on A po tutesh prej vdekjes?! Ja çfarë thotë Allahu në Kuran – VIDEO

“Me të vërtetë, ata që thonë: “Zoti ynë është Allahu, e pastaj vazhdojnë në të drejtë, do t’u zbresin atyre melaqet (në momentet e vdekjes dhe do t’u thonë): “Mos u frikësoni, mos u pikëlloni! Dhe gëzohuni me xhenetin që ju ishte premtuar! (Fussilet 30).

Kështu Namazi ja mbronte Zemren këtij njeriut – VIDEO

      Comments Off on Kështu Namazi ja mbronte Zemren këtij njeriut – VIDEO

Sëmundjet më të shpeshta të zemrës janë ç’rregullimet e rrahjeve, që ndodhin nga lëndët mpikëse të zemrës dhe arterioskleroza, shkak i së cilës është pushimi i gjatë i trurit.

Mrekulli shkencore që mahnit mendjet – VIDEO

      Comments Off on Mrekulli shkencore që mahnit mendjet – VIDEO

Mushkonja,krijese e vogël dhe e dobët,por çudi se perse Allahu,subhanehu ve teala, e solli shembull pikërisht këtë! Sigurisht se një gjë e tille është bere për tiu treguar njerëzve se megjithe trupin e vogël te saj,krijimtaria e saj është shume e madhe.

Ndegjone kete Argument qe do ju le pa fjale – VIDEO

      Comments Off on Ndegjone kete Argument qe do ju le pa fjale – VIDEO

Shkencërisht është vërtetuar se lloji më i mirë i mjaltit nga aspekti mjekësor është mjalti i malit, më pas ai i cili nxirret nga drunjtë dhe në fund ai i cili nxirret nga kosheret që ndërtojnë njerëzit.

Ndëgjoji 6 gjërat që çdo djalë ka nevojë nga nëna e tij – VIDEO

      Comments Off on Ndëgjoji 6 gjërat që çdo djalë ka nevojë nga nëna e tij – VIDEO

Djemtë kanë një marrëdhënie të ngrohtë me nënën e tyre. Është e natyrshme që një djalë të dojë të jetë afër saj dhe ta mbrojë atë. Për djemtë, nëna e tyre është gruaja më e bukur dhe më e përsosur në botë.