Author Archives: admin3

Pagat Mbi 2,500 Euro, Ja Profesionet Për Të Cilat Gjermania Kërkon Punëtorë

      Comments Off on Pagat Mbi 2,500 Euro, Ja Profesionet Për Të Cilat Gjermania Kërkon Punëtorë

Gjermania ka nevojë të theksuar për punëtorë.Qytetet që janë duke vuajtur më shumë mungesën e punëtorëve janë Berlini, Hamburgu dhe Mynihu.Në këto vende pagat për shitësit nisin, që nga 2800 euro.Profesione të tjera, për të cilat ka nevojë për punëtorë janë shoferët e kamionëve, automekanikët. Në këto profesione ora paguhet… Read more »

Kjo Është E Tepërt, Fjolla Morina i heq krejt në emision live (VIDEO)

      Comments Off on Kjo Është E Tepërt, Fjolla Morina i heq krejt në emision live (VIDEO)

Ajo ka treguar çdo çdo hap për ndërhyrjen e fundit në të paasme dhe për komentet e shumta për lajmin se këngëtarja i ka zmad huar.’Është e vërtetë që kam bërë një ndërhyrje, por nuk ka të bëjë me operacion plastik, por lipostucion, pra thithje dhjami. Ajo ne nje moment… Read more »

Bukuroshja nga Gjakova i çon foto ‘nuddo’ kryeministrit Haradinaj, e fton publikisht për një natë (VIDEO)

      Comments Off on Bukuroshja nga Gjakova i çon foto ‘nuddo’ kryeministrit Haradinaj, e fton publikisht për një natë (VIDEO)

Por ju lutem zoteri kryeminister qe te konsideroni ne krye te puneve e angazhimeve pa fund nje investim te thjeshte Z. Kryeminister , Zoteri kryeminister Ramush Haradinaj e kam vetem nje kerkese, une nga ti kerkoj qe te vish ne fshatin tim dhe…

Nëna E Milionerit Kosovar Befason, Ja Çka Thotë Për Rejat E Saj (VIDEO)

      Comments Off on Nëna E Milionerit Kosovar Befason, Ja Çka Thotë Për Rejat E Saj (VIDEO)

Është tejet human deri në 300 mijë euro në vite ndanë për bamirësi, mbi 500 punëtorë numron gjithêsej, por êshtë tejet specifik asnjê veprin nuk e ndërrmenrr pa e konsultuar nënën e tij 80 vjeqare, një nënë fisnike e cila e motivon të birin për bamirêsi. Ja dhe videon e… Read more »

Ju Është Thyer Ekrani I Telefonit? Mos Shpenzoni Para Kështu E Rregulloni Pa Paguar (VIDEO)

      Comments Off on Ju Është Thyer Ekrani I Telefonit? Mos Shpenzoni Para Kështu E Rregulloni Pa Paguar (VIDEO)

Në internet mund të gjenden mijëra sfonde artistike që mbulojnë defektet në telefonin tuaj.Për më tepër merrni ndonjë ide nga këto foto.Në internet mund të gjenden mijëra sfonde artistike që mbulojnë defektet në telefonin tuaj.Për më tepër merrni ndonjë ide nga këto foto.Ju është thyer ekrani i telefonit? Mos shpenzoni… Read more »