Author Archives: admin

Ky burrë i veshur si grua po i grabit fëmijët në Kosovë – VIDEO

      Comments Off on Ky burrë i veshur si grua po i grabit fëmijët në Kosovë – VIDEO

Fëmijët në Kosovë po ndihen të rre zikuar nga një grup njerëzish që po shfaqen para shkollave të tyre.Në rrjetet sociale po qarkullon një lajm se një person i veshur me rroba të femrave dhe me make-up po shëtit rrugëve të Malishevës, Suharekës dhe disa qyteteve tjera.

E fton të bëjnë bashkë një set po.rnografik, Oriola Marashi e ve me shpatulla pas murit dhe e le pa fjalë ndjekësin – VIDEO

      Comments Off on E fton të bëjnë bashkë një set po.rnografik, Oriola Marashi e ve me shpatulla pas murit dhe e le pa fjalë ndjekësin – VIDEO

Njihet për hiret e saj të lakmuara dhe për setet e fotove të nxehta që realizon herë pas here, por edhe ndjekësit nuk i rezistojnë, aq sa bëjnë edhe komente të shthurura. Megjithatë modelja, që tashmë sfilon për markën ndërkombëtare “Guess”, kur e meritojnë, ja kthen një përgjigje.