Ndalimi i plotë i përdorimit të telefonit në shkolla nga viti 2018!

      Comments Off on Ndalimi i plotë i përdorimit të telefonit në shkolla nga viti 2018!

Ministri francez i arsimit Jean-Michel Blanquer njofton se nga viti 2018 do të ndalohet plotësisht përdorimi i telefonit në shkolla. Presidenti francez Emmanuel Macron kishte përmendur tashmë në një premtim të fushatës një ndalim të telefonit celular. Nga viti 2018, një ndalim i plotë i telefonit celular do të mbizotërojë… Read more »

Nëse tani votohet demarkacioni, ja edhe sa kohë nuk hiqen vizat

      Comments Off on Nëse tani votohet demarkacioni, ja edhe sa kohë nuk hiqen vizat

Ndonëse u paralajmërua se në fund të këtij viti, qytetarët e Kosovës do të mund të lëvizin lirshëm në shtetet e zonës Shëngen, një gjë e tillë nuk pritet të ndodh. Premtime të tilla me të cilat qytetarët ushqyen shpresat se një ditë do të lëvizin pa pengesa, janë dhënë… Read more »

Erdogan, lideri më i dashur në rajon

      Comments Off on Erdogan, lideri më i dashur në rajon

Sipas një ankete të kompanisë hulumtuese amerikane PEW, Turqia është vendi që e ka rritur më shumë ndikimin në rajon në krahasim me 10 vite më parë, kurse Erdoan është vlerësuar si lideri me popullaritetin më të lartë. Sipas një ankete të PEW, një kompani hulumtuese me seli në Shtetet… Read more »

Disa gjëra që i bëjmë çdo ditë, e të cilat mund të na dëmtojnë shumë (Foto)

      Comments Off on Disa gjëra që i bëjmë çdo ditë, e të cilat mund të na dëmtojnë shumë (Foto)

Ne vazhdojmë të blejmë dhe të përdorim produkte që janë krijuar për të sjellë lehtësi në jetën tonë dhe do të ishte e vështirë të imagjinojmë se rutinat e përditshme të padëmshme të kryera nga miliona njerëz mund të fshehin një rrezik potencial. Pothuajse të gjitha shishet që përdorim në… Read more »

Parlamenti Europian vendosë nëse do ta ndalojë dynerin apo jo

      Comments Off on Parlamenti Europian vendosë nëse do ta ndalojë dynerin apo jo

Parlamenti Evropian (PE) do të votojë të mërkurën nëse do të lejojë ose jo, aditivet fosfatike në prodhimin e mishit të dynerit, një çështje që brengosë mijëra prodhues anembanë Evropës, raporton Anadolu Agency (AA). Rregullativa ligjore e Bashkimit Evropian ndalon përdorimin e fosfateve në prodhimet e mishit. Megjithatë, dyneri të… Read more »

Njëmbëdhjetë yjet e famshëm që ishin të pastrehë, ndërsa sot fitojnë miliona (Foto)

      Comments Off on Njëmbëdhjetë yjet e famshëm që ishin të pastrehë, ndërsa sot fitojnë miliona (Foto)

Gjithmonë shohim të famshmit tanë të preferuar në televizor duke qeshur dhe duke qenë përherë të lumtutr, duke ndriçuar dhe mahnitur. Jeta e tyre duket e përsosur me një punë të lehtë dhe emocionuese. Ata thjesht bëjnë atë që duan dhe fitojnë miliona. Çfarë përralle! Por, ka shumë prej tyre… Read more »