Ju caktohet masa e paraburgimit prej 30 ditë Boris Damkovskit dhe Vlado Jovanovskit

      Comments Off on Ju caktohet masa e paraburgimit prej 30 ditë Boris Damkovskit dhe Vlado Jovanovskit

Gjykata penale ka fuqizuar ankesat e prokurorisë publike dhe ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditë për dy të akuzuar të dhunës së 27 prillit. “Këshilli penal pranë gjykatës themelore ka vendosur në bazë të ankesave të prokurorisë dhe ka sjellë vendim për fuqizim të ankesave duke vendosur kështu… Read more »

Sami Luta: Në këtë ditë u dëshmua pafajsia jonë

      Comments Off on Sami Luta: Në këtë ditë u dëshmua pafajsia jonë

Pas daljes nga burgu dhe takimit me familjarët, Sami Luta u shpreh shumë i emocionuar në lidhje me këtë moment. “Është një gëzim për familjen. Me këtë ditë të sodit u dëshmua pafajësia jonë. Edhe njëherë gjithë shqiptarëve që na përkrahën, merita është e tyre”, tha Sami Luta.

A duhet të dorëhiqen Bujar Osmani e Artan Grubi pas lirimit të akuzuarve të rastit Monstra? (Video)

      Comments Off on A duhet të dorëhiqen Bujar Osmani e Artan Grubi pas lirimit të akuzuarve të rastit Monstra? (Video)

Rasti “Monstra” kishte shkakatuar bujë në opinionin shqiptar, por në atë kohë në opinion kishte daluar Bujar Osmani i BDI-së për të arsyetar këtë aksion policor ndaj shqiptarëve, ndërsa tani Osmani do të jetë pjesë e Qeverisë së Zoran Zaev. Për më tepër ndiqeni videon: Ndryshe, janë bërë pesë vjet… Read more »

AGIM ISMAILIOVIQ: FALËNDERON POPULLIN SHQIPTARË PËR PËRKRAHJEN

      Comments Off on AGIM ISMAILIOVIQ: FALËNDERON POPULLIN SHQIPTARË PËR PËRKRAHJEN

“Ju falenëdëroj të gjithëve për përkrahjen, deri në ditën e sodit. Zoti e shpërbleftë këtë popull, i cili na ka përkrah prej në fillim. I gëzoftë gjitha nënat e të burgosurve. Ka njerëz që janë shumë të pafajshëm që janë brenda. Ata që e kanë bërë këtë vepër duhet të… Read more »