E FUNDIT: Tragjedi e madhe sapo ndodhi, 9 të vdekur e 13 të lënduar

      Comments Off on E FUNDIT: Tragjedi e madhe sapo ndodhi, 9 të vdekur e 13 të lënduar

Është rrotulluar autobusi i cili ishte i mbushur me udhëtarë.Prej gjithë udhëtarëve sa ishin në të 9 persona fatkeqsisht kanë gjetur vdekjen derisa 13 të tjerë kanë marrë lëndime të rënda trupore kurse policia menjeher i thirren ambulancen.Ngjarja ka ndodhur kur autobusi ishte në shpejtësi dhe në momentin kur ishte dalur nga tuneli ishte futur në një kthesë duke rënë në humnerë dhe…Ndiqe tekstin e plote ne linkun ne vijim : Nese nuk shfaqet linku shtype reklamen per tekstin e plote

loading…


loading…


loading…