Napoli, atje ku njerëzit ndihen ndryshe nga e gjithë bota (Video+FOTO)

loading…


loading…


Napoletanët, sidomos ata që jetojnë në Lagjet Spanjolle, në Sanita dhe Forçela, besojnë se janë ndryshe nga pjesa tjetër e Italisë, e madje e gjithë botës. Mënyra se si vishen, se si flasin, se si ecin e madje edhe tiparet e fizionomisë, duket se u japin të drejtë.

Janë njerëz plot pasion, të zellshëm, shumë mikpritës, të zgjuar, krenarë, melodramatikë por që nuk kuptohen siç duhet. Pikërisht këtë do të tregojë fotografi britanik, Sem Greg, në faqen e tij, me projektin e quajtur “Shih Napolin dhe Vdis”.

loading…


loading…


loading…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *