Kjo ishte makina e parë në Kosovë (FOTO & VIDEO)

      Comments Off on Kjo ishte makina e parë në Kosovë (FOTO & VIDEO)

Kjo fotografi është e familjes Fusha nga Podujeva. Në ketë foto është Zymer Fusha vozitësi i makinës, në krahun e djathte te Zymerit përpara është Musli Fusha, mbrapa vozitësit është Sahit Fusha dhe Mulla Hasani është ne krahun e djathte te Sahitit. Kjo foto është bërë nga vitet 1929, e është ruajtur nga djali i Sahit Fushes Muhamed Fusha. Supozohet se kjo ka qenë një ndër makinat e rralla atëkohë në Kosovë.

loading…


loading…


loading…