Ja si e bëra me motrën e gruas, e kisha bërë edhe me femra te tjera, por ajo që më ndodhi… (Video)

      Comments Off on Ja si e bëra me motrën e gruas, e kisha bërë edhe me femra te tjera, por ajo që më ndodhi… (Video)

Jam nje djale 23 vjec dhe desha te ndaj me ju nje histori qe me ka ndodhur…Un jam i lidhur ka rreth 3 vite dhe e fejuara ime ka vetem nje moter nje vit me te madhe se une. Ajo eshte e fejuar dhe jeton me te fejuarin e saj. SHIKO VIDEON!

loading…


loading…


loading…