Emocionohet ish-presidenti Bill Clinton (Video)

      Comments Off on Emocionohet ish-presidenti Bill Clinton (Video)

Ka nisur ceremonia zyrtare për shënimin e 20 vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë. Në këtë manifestim po marrin pjesë shumë personalitete, në mesin e tyre edhe ish-presidenti dhe miku i madh i Kosovës, Bill Clinton.

Clinton është parë i emocionuar në momentin kur i është përmendur emri i tij, dhe të gjithë u ngritën në këmbë për ta nderuar. Clinton ka thënë se ndjehet i nderuar që është rikthyer pas 20 vitesh në Kosovë.

loading…


loading…


loading…