Sëmundjet që janë shpikur për të fituar para (Video)

      Comments Off on Sëmundjet që janë shpikur për të fituar para (Video)

Viteve të fundit përmenden shumë çrregullime të reja të gjoja gjendjeve shëndetësore dhe sëmundjeve mendore për të tërhequr vëmendjen e njerëzve dhe krijimin e një atmosferë frike dhe shqetësimi për shëndetin. Ajo që ne hamë na vret, ajo që ne marrim frymë, na vret, madje edhe Wi-Fi dhe uji i pijshëm përfaqësojnë një rrezik vdekjeprurës.

loading…


loading…


loading…