Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje (Ja si aplikohet)

      Comments Off on Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje (Ja si aplikohet)

Ky vendim i autoriteteve zvicerane vjen si përgjigje pas kërkesave të kompanive dhe kantoneve për punësimin e punëtorëve të kualifikuar. Kështu që nga viti i ardhshëm 1000 punëtorë nga shtetet që s’janë pjesë e BE-së do të lejohen të punojnë në Zvicër.
KLIKO KETU per te aplikuar!

loading…


loading…


loading…