SHOKESE:Genta Ismajli Habit Me Deklaratën: Vitin Tjetër Do Bëhem Nënë! Ky Politikan Është Babai (VIDEO)

      Comments Off on SHOKESE:Genta Ismajli Habit Me Deklaratën: Vitin Tjetër Do Bëhem Nënë! Ky Politikan Është Babai (VIDEO)

Prej kohësh ajo ka shrehur dëshirën për t’u bërë nënë e shumë fëmijëve dhe gjatë bisedës së sotme tregoi se me shumë mundësi këtë dëshirë do ia plotësojë vetes vitin tjetër. Ja dhe pamet tjera mpsht ku mundenti ti shifeni tgjithet..

loading…


loading…


loading…