Pasi Prottestoi Për Vaarfërinë, Enkelejd Alibeaj Kapet Mat Në Plazhin E Dhërmiut Me Një Vajzë Të Re Duke.. (VIDEO)

      Comments Off on Pasi Prottestoi Për Vaarfërinë, Enkelejd Alibeaj Kapet Mat Në Plazhin E Dhërmiut Me Një Vajzë Të Re Duke.. (VIDEO)

Duket se nuk e ka duruar vapën e qershorit ish-deputeti i PD, Enkelejd Alibeaj, por është ‘arratisur’ sot në drejtim të Dhermiut, për të marrë ca rreze dielli me një femër të re dhe..

loading…


loading…


loading…