Ishte i varfër në të kaluaren.Tani dhuron 200 mijë euro në vit për bamirësi – VIDEO

      Comments Off on Ishte i varfër në të kaluaren.Tani dhuron 200 mijë euro në vit për bamirësi – VIDEO

Naser Imeri është biznismen nga Vushtrria. Ai është rritur në kushte jo të mira ekonomike si fëmij. Pas daljes nga Kosova, Imeri qëndron disa vjet në mërgim ku më pas kthehet përseri në Kosovë dhe merret me biznes..

loading…


loading…


loading…