Kjo është pasuria marramendëse e djalit të Fatmir Limajt, pa e përfshirë atë të babait – VIDEO

      Comments Off on Kjo është pasuria marramendëse e djalit të Fatmir Limajt, pa e përfshirë atë të babait – VIDEO

Durim Limaj, djali i Fatmir Limajt, njëherit edhe këshilltar në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, ka qenë poashtu i obliguar të deklaroj pasurinë e tij në Agjencinë Kundër Korrupsionit.

Në këtë formular ai ka deklaruar se kjo është vetëm pasuria e tij, pa e përfshirë edhe pasurinë e babait të tij, të cilën e ka deklaruar ai vetë.

loading…


loading…


loading…