Momenti kur qytetarët sulmojnë gruan, e cila dyshohej se po vidhte fëmijët (Video)

      Comments Off on Momenti kur qytetarët sulmojnë gruan, e cila dyshohej se po vidhte fëmijët (Video)

Sot në media dhe rrjete sociale bëri bujë imazhi i një gruaje me pamje të çuditshme, e për të cilën thuhej se kid napon fëmijë që sheh vetëm në rrugë.

loading…


loading…


loading…