Veseli paralajmëron burgim për ata që ia përmendën emrin në videon e aferës me fajde – NDEGJONE

      Comments Off on Veseli paralajmëron burgim për ata që ia përmendën emrin në videon e aferës me fajde – NDEGJONE

Një ditë pas publikimit të videos në KTV, ku i përmendet emri kryetarit të PDK-së dhe Kuvendit, Kadri Veseli, ky i fundit, ka paralajmëruar se ata do ta paguajnë me burg.

loading…


loading…


loading…