Ky muaj, eshte muaj i Bamiresise dhe muaj qe fal Mekatet – VIDEO

      Comments Off on Ky muaj, eshte muaj i Bamiresise dhe muaj qe fal Mekatet – VIDEO

Shumë shekuj më parë Zoti i gjithësisë dërgoi një melek të Tij tek tre persona, të cilët ishin prej beni israilve (hebrejtë e sotëm). I pari ishte i verbër, i dyti ishte qeros, kurse i treti kishte lebrozë. Të tre ishin shumë të varfër.

loading…


loading…


loading…