Aktorja e njohur ndalohet në aeroportin e Brazilit, shkak viza e saj – VIDEO

      Comments Off on Aktorja e njohur ndalohet në aeroportin e Brazilit, shkak viza e saj – VIDEO

Holland Roden është ndaluar në aeroportin Sao Paulo-Congonhas të Brazilit, pasi asaj iu tha se viza e saj ishte e pavlefshme.

Aktorja 32 vjeçare ishte në rrugën e saj për të marrë pjesë në një konventë kur ajo u ndalua nga autoritetet të cilët e kanë mbajtur atë dhe agjentin e saj për më shumë se katër orë pa ushim apo ujë.

loading…


loading…


loading…