I kaloi namazi, e ndëshkoi veten dhe fitoi – VIDEO E DOBISHME

      Comments Off on I kaloi namazi, e ndëshkoi veten dhe fitoi – VIDEO E DOBISHME

Një grua kujdesej shumë që ta falte rregullisht namazin, porse një ditë prej ditësh i kaloi namazi pa dëshirën e saj.U brengos aq shumë, saqë filloi të ndiejë dhimbje dhe shtrëngim në zemër nga meraku.

loading…


loading…


loading…