Neverit botën në Youtube shikoni çmendurin që një djal e bën për famë – VIDEO

      Comments Off on Neverit botën në Youtube shikoni çmendurin që një djal e bën për famë – VIDEO

Chris Monroe, një djalë nga SHBA, që ka një kanal në Youtube ku bën rrengje me kamera të fshehta, çuditi dhe neveriti me miliona shikues nga e gjithë bota, pak muaj më parë, pasi bëri një video duke puthur të motrën.

Por ngaqë videon e panë më shumë se 7 milionë veta, dhe ngaqë lajmi rreth çmendurisë së tij zuri faqet e shumë mediave botërore, Chris vendosi që ta çojë çmendurinë edhe më tej. Tani ka nxjerrë një video tjetër duke puthur të ëmën.