VIDEO – Si të eliminojmë celulitin!

      Comments Off on VIDEO – Si të eliminojmë celulitin!

Vera po afron dhe ajo që na bezdis së tepërmi është celuliti! Celuliti është produktiviteti e depozitave yndyrore, poshtë lëkurës dhe rezultatet janë disa gropëza që prishin pamjen tuaj. Për disa femra është tepër e vështirë që ta heqin qafe, por nuk është aspak kështu.

Shikoni videon se si të eliminoni celulitin.