Luani kundër derrit të egër. Kush fiton? VIDEO

      Comments Off on Luani kundër derrit të egër. Kush fiton? VIDEO

Më poshtë mund të shihni momentin kur një derr i egër afrikan doli ballë për ballë me një luan dhe u kthye në gjahun e tij.

Pamjet janë kapur në Afrikën e Jugut.