MËKATI I KAMATËS, SA PËRFUNDIM I KEQ – VIDEO E DOBISHME

      Comments Off on MËKATI I KAMATËS, SA PËRFUNDIM I KEQ – VIDEO E DOBISHME

Dijetari dhe hoxha i mirënjohur, Muhamed Hasani, përmend dhe thotë:
Më erdhi një nxënës në qytetin Mensura të Egjiptit dhe u betua në Allahun që të lutem për prindin e tij që kishte ndërruar jetë në të njëjtën ditë. Pastaj filloi të qajë dhe të më njoftojë se përfundimi i prindit të vet nuk kishte qenë aspak i mirë, por i tmerrshëm.

loading…


loading…


loading…