Festë E Madhe Në Familjen E Kryeministrit Haradinaj (Video)

      Comments Off on Festë E Madhe Në Familjen E Kryeministrit Haradinaj (Video)

Festë e madhe në familjen e kryeministrit Haradinaj Prishtina është qyteti më i madh i Kosovës dhe njëkohësisht edhe kryeqyteti i saj. Nga regjistrimi i popullsisë në vitin 2011 ka dalë se Prishtina ka 198.214 banorë Toponomastika ende nuk e ka shpjeguar prejardhjen e emrit Prishtinë. Ekzistojnë disa hipoteza të bazuara në etimologji, por që nuk hedhin dritë përfundimtare në këtë çështje.

loading…


loading…


loading…