Njësitet Speciale bllokojnë Haraçinën dhe Hasanbegun, bëhen të ditur emrat e dy shqiptarve të arrestuar

      Comments Off on Njësitet Speciale bllokojnë Haraçinën dhe Hasanbegun, bëhen të ditur emrat e dy shqiptarve të arrestuar

Për momentin, po zhvillohet një aksion i madh policor, kundër trafikut të drogës në Shkup dhe në rrethinat e saj.


Operacioni zhvillohet në Shkup, në dy vende në Haraçinë, si dhe në 6 lokacione në fshatin Singjelik, njofton TetovaSot.

Aksioni po zhvillohet pranë marketit Dardania, dhe nga të dhënat jozyrtare bëhet e ditur se në mesin e të arrestuarve janë Ibrahim Jahja, Bekim Jahja dhe 7-8 persona tjerë./Tetovasot

loading…


loading…


loading…