Kështu gëzohen fëmijët me aftësi të kufizuara – VIDEO

      Comments Off on Kështu gëzohen fëmijët me aftësi të kufizuara – VIDEO

Në ditën e fundit të këtij viti, ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica ka shpërndarë dhurata për fëmijët me aftësi të kufizuara në Handikos.
pas shpërndarjes së dhuratave tha se me këtë veprim po duan të tregojnë përkushtimin që e kanë ndaj këtyre kategorive.
Video është më poshtë se Reklama
Nëse keni probleme me hapjen e videos
Duhet të Klikoni në Reklam dhe pas hapet