Vučić e quan Kosovën të varfër – VIDEO

      Comments Off on Vučić e quan Kosovën të varfër – VIDEO

Vucic ne nje deklarat per mediat Serbe e tha nje fjale ku Kosova eshte e vdekur nje nder vendet me fukara sepse ne si Serbi i kemi mbajtur shqiptaret e kosoves gjalle me ushqime te ndryshme.
Video është më poshtë se Reklama
Nëse keni probleme me hapjen e videos
Duhet të Klikoni në Reklam dhe pas hapet