Xhevdet Zogjanit publikon videon kur ia vodhen katër lopë (VIDEO)

      Comments Off on Xhevdet Zogjanit publikon videon kur ia vodhen katër lopë (VIDEO)

Dëmi që iu shkaktua sipas tij kapë shifrën e katër mijë eurove, kurse nga ato lopë thotë se kishte burimin kryesorë të të ardhurave.
Rastin e ka konfirmuar edhe zëdhënësja e policisë, Flora Ahmeti e cila Klan Kosovës përmes telefonit i tha se me rastin janë duke u marrë njësitet hetuese.
Video është më poshtë se Reklama
Nëse keni probleme me hapjen e videos
Duhet të Klikoni në Reklam dhe pas hapet

loading…


loading…


loading…