Më në fund flet shoferi i autobusit Shkup-Tetovë “Durmo Turs” – VIDEO

      Comments Off on Më në fund flet shoferi i autobusit Shkup-Tetovë “Durmo Turs” – VIDEO

As vetë nuk e din se si erdhi deri tek ajo ngjarje që u aksidentua më 13 shkurt 2019 në autostradën Shkup-Tetovë, ku si pasojë ndërruan jetë 15 persona dhe mbi 30 të tjerë u lënduan.
Shoferi tani mori guximin dhe tregon gjithçka.
Video është më poshtë se Reklama
Nëse keni probleme me hapjen e videos
Duhet të Klikoni në Reklam dhe pas hapet

loading…


loading…


loading…