Të rinjtë e Shqipërisë surprizojnë policinë – u japin lule gjatë protestës / VIDEO

      Comments Off on Të rinjtë e Shqipërisë surprizojnë policinë – u japin lule gjatë protestës / VIDEO

Të rinjtë e Forumit Rinor të Partisë Demokratike kanë dhënë një mesazh mjaft të bukur në momentet e para të fillimit të protestës para kryeministrisë.
Ata u kanë dhënë lule të gjithë efektivëve të policisë, të cilët janë pozicionuar në rreshtin e parë të përballjes me protestuesit.
Video është më poshtë se Reklama
Nëse keni probleme me hapjen e videos
Duhet të Klikoni në Reklam dhe pas hapet

loading…


loading…


loading…