Këta janë mjekët që i zbardhën fytyrën shqiptarëve: Exhevit Kadri, Ilir Hasani dhe Ridvan Bajrami, mjekët shqiptarë që punuan rreth 30 orë për të shpëtuar njerëz në ak’sidentin në Shkup

      Comments Off on Këta janë mjekët që i zbardhën fytyrën shqiptarëve: Exhevit Kadri, Ilir Hasani dhe Ridvan Bajrami, mjekët shqiptarë që punuan rreth 30 orë për të shpëtuar njerëz në ak’sidentin në Shkup

Këta janë mjekët që i zbardhën fytyrën shqiptarëve: Exhevit Kadri, Ilir Hasani dhe Ridvan Bajrami, mjekët shqiptarë që punuan rreth 30 orë për të shpëtuar njerëz në ak’sidentin në Shkup

Mjekët shqiptarë, Exhevit Kadri (i cili është ende kujdestar në spitalin 8 Shtatori), Ridvan Bajrami dhe Ilir Hasani janë personat që për 30 orë rresht kanë qenë në vendin e të punës duke ndihmuar të plagosurit në ak’sidentin fa’tal në fshatin Lllaskarcë, shkruajnë mediat

loading…


loading…


loading…