E konfimuar: Ky është shqiptari tjetër i cili ndërroi jetë në ak’sidentin e djeshëm! (FOTO)

      Comments Off on E konfimuar: Ky është shqiptari tjetër i cili ndërroi jetë në ak’sidentin e djeshëm! (FOTO)

Onur Sadiku është 19 vjeçari që ka ndërrur jetë mbrëmë në ak’sidentin me autobusin e kompanisë Durmo Turs që udhëtonte nga Shkupi për në Gostivar.

Për momentin katër v’iktima janë identifikuar Rametulla Abdurahimi, Jovica Trpevski, Onur Sadiku dhe Besim Kamberi i cili sot va’rroset pas namazit të Iqindisë, njofton TetovaSot.

Ndryshe sot ndërroi jetë edhe një i aksidentuar ku numri i të vd’ekurve ariti 15 dhe mbi 30 të l’ënduar. Sot gjithashtu në Gostivar do të mbahet mbledhje komemorative ku i pranishëm do të jetë edhe kryeministri Zoran Zaev.

loading…