Shes GOLF 5 urgjent! Javen tjeter iki ne Gjermani! Çmimi 1500 Euro!

      Comments Off on Shes GOLF 5 urgjent! Javen tjeter iki ne Gjermani! Çmimi 1500 Euro!

Pershendetje, une jam nje qytetar nga Prishtina dhe javen tjeter po iki ne Gjermani, e shesh Golf 5 1500 Euro kesh, kush don le te me kontaktoje. Ju lutem kush ka interesim te me thirre sa me shpejte, sepse vetem edhe 1 jave kohe kam dhe me duhen parate urgjent. Falemnderit per mirekuptimin.
Per te kontaktuar shtyp kete hapesiren ketu> SHTYP. Nese nuk hapet shtyp rekIamen!

loading…