Halil Kastrati: Kater familje u bene me shtepi te reja ne komunen e Dragashit (Video emocionale)

      Comments Off on Halil Kastrati: Kater familje u bene me shtepi te reja ne komunen e Dragashit (Video emocionale)

Kater familje u bene me shtepia te reja ne komunen e Dragashit. Kur ishim para tre muajve per ti vizituar dhe per te ju dhene lajmin se po behen me shtepi te reja na emocionuan me historit e tyre rreth kushteve se si dhe qysh jetonin. Sot tek te gjithe hasem ne buzeqeshje dhe urata te ndryshme per donatoret dhe per ne. Nje familje u gezua me shtepi te re ne qytetin e Dragashit. Tri familje u gezuan me shtepi te reja ne fshatin Brezne te Dragashit. SHIK0 VIDE0N. Nese nuk hapet, shtyp rekIamen!

loading…