Fjalimi emocionues i Dua Lipës kur e merr çmimin Grammy (Video)

      Comments Off on Fjalimi emocionues i Dua Lipës kur e merr çmimin Grammy (Video)

Dua Lipa ka arritur që të rrëmbejë dy çmime Grammy natën e mbrëmshme. Ajo ka fituar çmimin për “Artisten e re më të mirë” si dhe atë për “Këngën më të mirë për zhanrin Dance”. 23 vjeçarja u pa jashtëzakonisht e emocionuar kur e pranoi çmimin për “Artisten e re më të mirë”, një nga katër shpërblimet më të mëdha të natës. Lipa pothuajse e përlotur tha se nuk di nga t’ia nisë fjalimin e saj pasi mori këtë çmim. SHIKO VIDE0N. Nese nuk hapet, shtyp rekIamen!

loading…