Erdogan i thotë Mogherinit përmes telefonit: Lëre rehat Kosovën, kujdesu për Italinë tënde [Video]

      Comments Off on Erdogan i thotë Mogherinit përmes telefonit: Lëre rehat Kosovën, kujdesu për Italinë tënde [Video]

Recep Tayyip Erdogan është i bindur tani që mund të përballet me Mogherinin për shtetin e Kosovës. Ai i drejtohet direkt Mogherinit me një telefonatë. Duket që edhe Erdoganin e ka prekur fjala e djehit nga Mogherini që foli rreth Kosovës që tha duhet t’i rregulloni disa punë tani të kërkoni liberalizimin e vizave. Erdogan telefonoi sot Mogherinin dhe i tha që së pari të kujdeset për Italinë e saj, tani të shikon në drejtim të Kosovës. SHIK0 VIDE0N. Nese nuk hapet shtyp rekIamen!