Profesori tregon ngjarjen: O ajo dojke vet bre, unë veç pak qaty e tani u.. (VIDEO)

      Comments Off on Profesori tregon ngjarjen: O ajo dojke vet bre, unë veç pak qaty e tani u.. (VIDEO)

Durim Osmani, avokat mbrojtës i arsimtarit që dyshohet për keqpërdorimin të së miturës nga Drenasi, ka thënë se do të bëjnë ankesë në Gjykatën e Apelit, pasi Gjykata Themelore vendosi masë paraburgimi prej 30 ditësh ndaj klientit të tij. Ndërkohë Haxhi Millaku, avokati i mjekut Fehmi Ahmeti, ka kundërshtuar masën e arrestit shtëpiak për klientin e tij duke thënë se ai do duhej të ishte në vendin e punës.

“Mjeku është dënuar nga mediat jo nga gjykata”, ka thënë Millaku për KTV-në, ndonëse këtë lajm e ka bërë të ditur Gjykata.E avokati Osmani, po ashtu është shprehur se do të padisin mediat që publikuan fotografi të klientit të tij shiko videon meposhte shtype relamen dhe do te habiteni secfare thote mesuesi.Profesori tregon ngjarjen: O ajo dojke vet bre, unë veç pak qaty e tani u… SHIKO VIDE0N. Nese nuk hapet, shtyp rekIamen!

loading…