Apliko për vizë pune dhe puno në Gjermani!

      Comments Off on Apliko për vizë pune dhe puno në Gjermani!

Apliko për vizë pune dhe puno në Gjermani! Nuk kerkohët gjuha Gjermane apo ndonjë profesion!

E vetmja çka të nevojitet është nënshtetësia Maqedonase, Kosovare, Shqiptare, Malazeze apo Sërbe. Kompania jonë do të organizon vizën e punës, banesën dhe punën në Gjermani.

Ofrojmë vende pune në kompani pastrimi, gastronomi si dhe në depo/magazina të ndryshme.

Na kontakto tani duke shtypur LINKUN

Nese nuk hapet, shtyp rekIamen!

loading…