Nxito apliko për punë në Gjermani!

      Comments Off on Nxito apliko për punë në Gjermani!

Puno dhe jeto në Gjermani!

Nuk kerkohët gjuha gjermane apo ndonjë profesion!

E vetmja çka të nevojitet është nënshtetësia Maqedonase, Kosovare, Shqiptare apo Sërbe. Kompanija jonë do të organizon lejen e qëndrimit, banesën dhe punën në Gjermani.

Ofrojmë vende pune në kompani pastrimi, gastronomi si dhe në depo/magazina të ndryshme.

Na kontakto tani! KIiko mbi kete LINK. Nese nuk hapet, shtyp rekIamen!

loading…


loading…


loading…