Emocionale: Nxënësit lënë Kosovën për të ikur në Perëndim (Video)

      Comments Off on Emocionale: Nxënësit lënë Kosovën për të ikur në Perëndim (Video)

Një ngjarje të dhimbshme e ka ndarë në Facebook një mësues i shkollës “Dy Dëshmorët” në Piranë të Prizrenit. Tre nxënës janë përshëndetur me personelin e shkollës pasi bashkë me familjet e tyre kanë lënë vendin për të jetuar diku në botë. Mësuesi i shkollës shkruan se “femijët po ndahen nga shkolla me lot në sy dhe pa dëshirën e tyre. SHIKO VIDE0N. Nese nuk ben, shtyp rekIamen!

loading…


loading…


loading…