Deputeti shqiptar: Skënderbeu është babai i sërbisë – VIDEO

      Comments Off on Deputeti shqiptar: Skënderbeu është babai i sërbisë – VIDEO

Deklarata e deputetit shqiptar Dritan Abazoviq, për Skënderbeun ka nxitur reagime të ashpra nga publiku shqiptar.
Deputeti shqiptar në Mal të Zi, Dritan Abazoviç ka deklaruar se Skënderbeu nuk është shqiptar.
Video është më poshtë se Reklama
Nëse keni probleme me hapjen e videos
Duhet të Klikoni në Reklam dhe pas hapet

loading…


loading…


loading…