Arbër: Kam gjak Kosove, jam i lumtur dhe krenar për vendin tim

      Comments Off on Arbër: Kam gjak Kosove, jam i lumtur dhe krenar për vendin tim

Ylli i Përfaqësueses së Kosovës, Arbër Zeneli tashmë e ka “harruar” kampionatin holandez dhe po e shijon aventurën e re në Francë me skuadrën e Reims.
Mirëpo, pa marrë parasysh ku luan dhe ku gjendet, ai nuk e harron Kosovën dhe flet për vendin e tij me shumë krenari.
Video është më poshtë se Reklama
Nëse keni probleme me hapjen e videos
Duhet të Klikoni në Reklam dhe pas hapet

loading…


loading…


loading…