Çiklisti përplaset me drerin, thyen këmbën – VIDEO

      Comments Off on Çiklisti përplaset me drerin, thyen këmbën – VIDEO

Një çiklist profesionist ishte duke qarkulluar në një rrugë të pastër dhe krejtësisht i qetë, kur para tij papritmas i doli një dre, duke e rrëzuar për tokë.
Rezultati përfundimtar ishte biçikleta e shkatërruar, disa njolla në rrugë dhe një këmbë e thyer.
Video është më poshtë se Reklama
Nëse keni probleme me hapjen e videos
Duhet të Klikoni në Reklam dhe pas hapet

loading…


loading…


loading…